• woensdag 2 oktober 2019

Familiedag - 5 okt 2019

Onze familiedag is een afwisselende en leuke dag waarop de jongsten zich kunnen amuseren in de verschillende kraampjes terwijl de ouders genieten van een verfrissend of opwarmend drankje

  • Tijdens de namiddag waren er activiteiten op Campus KVO, op SLM én in de Rerum Novarumlaan die beide sites verbindt. Er zijn kraampjes om eendjes te vissen, je kon circuskunstjes leren, een spring-obstakelbaan, klimmen en klauteren in het mini-hoogteparcours, demo's van sportclubs, een free podium, een cafetaria & lekkere snacks,…

  • Vanaf 17.00u openden we op SLM Campus KVO een foodmarket. Je had keuze uit paëlla, wok, haute dogs en BBQ-kip. Op de jongerenfuif kunnen onze twaalf- tot zestienjarigen zich helemaal uitleven. Onze ouders & oud-leerlingen kwamen dan weer gezellig vertoeven in de SLM late night bar.

We zagen dat de kinderen een aangename dag hebben beleeft. De opbrengsten gaan naar een net voor het voetbalterrein op du Chastellei en een speelgoedkoffer voor de speelplaats SLM Campus KVO.

Flickr Suite Plugin ERROR! Verbindingsfout: - "it was not possible to retrieve the API call: could not send the HTTP request: Could not execute the request: Failed sending HTTP request"

Benieuwd naar ander nieuws?

  • donderdag 17 februari 2022

SLM CONNECTS - februari 2022

  • donderdag 17 februari 2022

Valentijn op Campus - 14/02/2022