Studeren met een streepje voor !
 
 

NIEUWS
LEVEN OP SCHOOL
KALENDER
BLOGS
CONTACT


Mooi volk op onze Campus KVO
vr 02/05/2014
Vrijdag 2 mei ontvingen we Minister-President Kris Peeters op de site van onze toekomstige Campus KVO.  CD&V organiseerde een persconferentie rond hun 3D verkiezingsprogramma en de specifieke toepassing op de Antwerpse context; de hele Antwerpse kieslijst was dan ook aanwezig.
Wij vonden dit een uitstekende gelegenheid om ons project Campus KVO in de aandacht te brengen en voor Kris Peeters was onze site een mooie locatie om de inspanningen van de Vlaamse Regering naar het Onderwijs toe te onderstrepen.

Luk Van Elsacker en Ann Pycke, resp. voorzitters van de raden van bestuur van Sint-Ludgardisschool Merksem en Sint-Michielscollege Schoten, leiden de Minister-President rond op de campus en gaven de nodige toelichting over onze plannen. Uiteraard werd ook onze nieuwe autonome basisschool Sint-Ludgardis Campus KVO belicht : deze school start reeds in september 2014 op, er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, maar de inschrijvingen lopen erg goed.

We kregen nadien in verschillende dagbladen heel wat aandacht (Nieuwsblad, Laatste Nieuws, de Tijd, ea).
We profiteren hiervan om jullie even bij te fietsen wat betreft de voortgang van het project : we ontvingen de goedkeuring van de Agion subsidiëring en publiceerden de Europese aanbesteding om uiteindelijk midden augustus een aannemer te kunnen aanstellen; we willen de werken dan ook begin september opstarten.

Bert Meysmans
Projectleider Campus-KVO

2551

Recente nieuwsitems

 
Sint Ludgardisschool Merksem - du Chastellei 48 - 2170 Merksem - info@slm.be - 03 645 88 27